Efterårscrawl for voksne - begynder
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Begynder
Gentofte Svømmeklub tilbyder tre dages intensiv crawl træning i efterårsferien i 25 m bassinet. Vi har oprettet to hold: Et begynder og et hold for øvede. Kurset henvender sig til alle, som har lyst til at lære at svømme crawl eller blive bedre til crawl.

Hvis du deltager i efterårscrawl begynder forventer vi, at du er en habil svømmer som kan svømme enten rygcrawl eller brystsvømning men som bare aldrig har lært at svømme crawl og at du ikke er bange for, at få hovedet under vandet.

Vi filmer jer gerne under træningen, da det er lærerigt at se sig selv og vi vil komme med feedback, så medbring gerne egen telefon, tablet eller andet.

Hver dag starter vi  med at lave fælles coretræning i 15 min, da coretræning er vigtig i forhold til, hvordan du ligger i vandet.

Holdet svømmer på følgende tider i efterårsferien:
Fredag d. 20. oktober kl. 16-17
Lørdag d. 21. oktober kl. 9-10
Søndag d. 22. oktober kl. 9-10

Mød omklædt ved bane 1+2 i 25 m hallen. Mød 15 min før svømmetiden til lidt coretræning. Det er dog frivilligt at deltage i coretræningen.

Instruktørerne er Linea Brandi og Nicole Agger-Nielsen.

Vi glæder os til at se jer til lidt efterårscrawl.

Mange hilsner
Gentofte Svømmeklub
21.10.2017
20.10.2017 kl. 16.00 - 22.10.2017 kl. 10.00