Efterårscrawl for voksne - øvet hold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Øvede
Gentofte Svømmeklub tilbyder tre dages intensiv crawl træning i efterårsferien i 25 m bassinet. Kurset henvender sig til alle, som har lyst til at blive bedre til crawl. Hvis du deltager i efterårscrawl øvede forventer vi, at du har så meget styr på din crawlteknik og vejrtrækning, at du kan svømme 200 meter uden at holde pause. Det behøver ikke gå lynhurtigt, men du skal være klar til at arbejde med både teknik, styrke og tempo for blive endnu bedre til at svømme crawl, end du allerede er.

Vi filmer jer gerne under træningen, da det er lærerigt at se sig selv og vi vil komme med feedback, så medbring gerne egen telefon, tablet eller andet.

Hver dag starter vi  med at lave fælles coretræning i 15 min, da coretræning er vigtig i forhold til, hvordan du ligger i vandet.

Holdet svømmer på følgende tider i efterårsferien:
Fredag d. 20. oktober kl. 17-18
Lørdag d. 21. oktober kl. 10-11
Søndag d. 21. oktober kl. 10-11

Mød omklædt i 25 m hallen ved bane 1+2. Mød 15 min før svømmetiden til lidt coretræning. Det er dog frivilligt at deltage i coretræningen.

Instruktørerne er Linea Brandi og Nicole Agger-Nielsen

Vi glæder os til at se jer til lidt efterårscrawl.

Mange hilsner
Gentofte Svømmeklub