Jule svøm-langt
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Jule svøm-langt lørdag d. 9. december 2018- (English version further down)

Gentofte Svømmeklub vil gerne invitere jer til det årlige jule svøm-langt 2017.

Vi håber at se så mange deltagere som muligt, så begivenheden bliver lige så glædelig som forrige gang.

Sted: Kildeskovshallen (50 m bassinet), Adolphsvej 25, 2820 Gentofte.

Møde: Svømmerne vil blive mødt af deres respektive trænere i forhallen kl. 13:30, hvor de vil blive ført til samlingsstedet i 50m hallen. Kl. 13:45 skulle alle svømmere gerne være klar ved samlingsstedet mellem babybassinet og 50 m bassinet til in-march og opvarmning. Forældre er velkomne til at tage plads på tribunerne. Svømmerne vil hoppe i vandet kl. 14:00.

Varighed: Svøm-langt vil kører fra 14:00 - 17:00. Det er ikke forventet at svømmerne svømmer i de fulde 3 time. Dog skal det nævnes, hvis svømmeren forlader vandet, vil de betragtes som færdige og vil dermed ikke kunne fortsætte.

Bassin: 50-meter bassin. Broen vil blive hævet så der 50m bassinet bliver til 2x25m bassins.

Præmier: Hver deltager vil modtage et diplom med antallet af metre og et tilhørende distance-mærke.

Huskeliste:

• Badedragt/badebukser
  • Svømmebriller (justeret/tilpasset hjemmefra :-))
  • Håndklæde

Man kan nedenfor inden onsdag d. 6. december. Tilmeldinger efter denne dato er ugyldige.

Vi har brug for forældre der vil tælle baner for børnene og nogle til at skrive diplomer. Er du interesseret i at hjælpe til må du/I meget gerne skrive i tilvalgsfelterne i forlængelse med jeres barns tilmelding. Det er i hvert fald en god måde at få tiden til gå på :)

Der er ikke normal undervisning i Kildeskovshallen lørdag d. 9. december pga jule-svøm langt. Der er dog normal undervisning på Søgårdsskolen og Strandlund.

Vi håber at se så mange deltagere som muligt.

Bedste svømmehilsner,

Gentofte Svømmeklub

Christmas Distance Cup 2017 Saturday 9th december

Gentofte Svømmeklub would like to invite you to the annual distance cup.

We hope that you would like to attend so we can have a wonderful meet with lots of swimmers.

Place: Kildeskovshallen (50 m pool), Adolphsvej 25, 2820 Gentofte.

Meet: Swimmers will meet with their respective coach at the entrance hall 1:30 pm where they will be guided to the meeting point on the pool deck. At 1.45 pm all swimmers and parents should be by the 50-meter pool ready to warm up and watch the in-march. The swimmers will jump in the pool around 2:00. The duration of the cup will be 2:00-5:00 pm

Swimmer won’t have to swim for the entire 3 hours – but if they leave the pool they will be considered to have finished and will not be allowed back into the pool.

Pool: 50-meter pool. The center bridge will be raised so the pool will be divided into 2x25m pools.

Awards: Every participant will receive a diploma and a batch matching the distance the swimmer swam at the cup.

Shortlist:

• Bathing suit/trunks
  • Goggles (in working order)
  • Towel

You can sign up below and before 6th december. Sign-ups after this date is discarded. We need help from parents who wants to count lanes and write diplomas. Parents, who are interested in helping, just have to sign-up through the tilvalgs-section along with their child.

We hope to see as many of you attending as possible.

Best regards,

Gentofte Svømmeklub