Bindende tilmelding til EM Svømmecamp 2017
Vi håber, at du har lyst til sammen med dine svømmekammerater + et par trænere/forældre at komme til EM Svømmecamp 2017 i 3 dage. Her får du chancen for at komme helt tæt på begivenhederne.

Dansk Svømmeunion giver dig muligheden for at bo og leve sammen i tre dage under EM.
Som deltager i EM-campen vil der, udover muligheden for at se svømning i verdensklasse, også være mulighed for at træne, komme i biografen og ikke mindst få et eksklusivt blik bag om kulisserne i Royal Arena.

Det får du med i pakken
  • Billetter til indledende og finaleafsnit fredag-søndag. Altså billetter til tre dages verdensklassesvømning.
  • To overnatninger på en skole. I medbringer selv madrasser/liggeunderlag og sovepose.
  • Alle måltider fra fredag aften til søndag eftermiddag og en madpakke til søndag aften.
  • EM''''''''''''''''''''''''''''''''s maskot-bamse og EM-t-shirt.
  • Eksklusiv rundvisning bag kulisserne i Royal Arena.
  • Træningstider i Kastrup Svømmehal og en tur i biografen.
  • Transport mellem overnatningssted og Royal Arena.
  • Ansigtsmaling og flag i lange baner, så der virkelig kan blive skabt en dansk fest i Royal Arena.
Bemærk, at tilmeldingen til dette event er bindende. Prisen for pakken er 1950,- kroner inklusive gebyrer per person.

Royal Arenas adresse er: Hannemanns Allé 18, 2300 København S.

Arenaen ligger meget centralt placeret og i gåafstand (550 m) fra Ørestad Metrostation, og her kan du komme ind til centrum (Nørreport) på blot 12 minutter.
Du kan læse mere om Royal Arena
Du kan finde vej til arenaen her: findvej.dk

Har du praktiske spørgsmål til arrangementet, kontakt kontor@gentofteswim.dk. Vi anbefaler at tilmelde jer hurtigst muligt inden arrangementet bliver udsolgt, så vi er sikre på at få pladser.

27.08.2017
15.12.2017 kl. 10.00 - 17.12.2017 kl. 21.00